3 byggetilbud til dit byggeprojekt – nemt og gratis

3 byggetilbud til dit byggeprojekt – nemt og gratis

Hos Byggemesterguiden.dk mener vi, at du ikke bør betale for mere end nødvendigt, når du skal bygge eller renovere derfor er det en god ide at få  3 byggetilbud. Derfor anbefaler vi 3byggetilbud.dk, som giver dig enterprisegaranti og mange dygtige håndværkere i hele landet.

Ved at sammenligne flere tilbud får du en bedre forståelse af prisniveauet i dit lokalområde, hvilket hjælper dig med at undgå unødvendige omkostninger. Vi anbefaler derfor stærkt, at du indhenter flere tilbud fra forskellige fagfolk og håndværkere, når du står overfor byggeprojekter. 

Få gratis rådgivning og 3 uforpligtende tilbud

Hvis du vil have et præcist estimat for, hvad dit byggeprojekt skal koste, kan du bruge 3byggetilbud.dk. 

Du får 3 forskellige tilbud fra 3 forskellige firmaer, som specialiserer sig i præcis det du leder efter.

Tilbuddene er gratis, uforpligtende og hurtige at få. Brug dem som prisoverslag, eller vælg det, der passer dig bedst.

3byggetilbud tilbyder dig følgende

Entreprisegaranti op til 35.000 kr.
100% Gratis og uforpligtende tilbud
Hurtigt svar og personlig vejledning
Image link
Image link

Undgå besværet med at finde den rette håndværker

3byggetilbud.dk formidler årligt mellem 70.000 og 100.000 bygge- og renoveringsprojekter og er dermed Danmarks klart største formidler af byggeopgaver. Hos 3bygetilbud.dk kan private boligejere, erhvervsdrivende og boligforeninger indhente 3 tilbud på ethvert byggeprojekt eller renoveringsopgave. De har et landsdækkende netværk af flere tusinde håndværkerfirmaer og har været i branchen for formidling af byggeopgaver siden år 2000.

Spar tid og penge: Undgå besværet med selv at finde og kontakte håndværkere. Med 3byggetilbud.dk får du tre uforpligtende tilbud, så du kan vælge det bedste.

Personlig rådgivning: Deres serviceafdeling står klar til at kontakte dig og gennemgå opgaven. De sikrer, at din opgave bliver håndteret professionelt og effektivt.

Entreprisegaranti: Som en ekstra service tilbyder de en gratis entreprisegaranti på op til 35.000 kroner. Hvis der skulle opstå fejl eller mangler ved arbejdet, er du dækket.

Gratis service: 3byggetilbud.dk er en helt gratis og uforpligtende service. Du behøver ikke vælge nogle af de tilbud, du modtager, og du betaler ikke for at indsende opgaver.D

3 byggetilbud nemt

Hvem er 3 byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk er en dansk platform, der hjælper forbrugere med at finde og sammenligne tilbud fra håndværkere og entreprenører. Deres service gør det lettere for folk at få præcise og konkurrencedygtige tilbud til bygge- og renoveringsprojekter ved at indhente flere tilbud fra kvalificerede fagfolk. Platformen fungerer som en mellemmand, der formidler kontakt mellem kunder og håndværkere, samtidig med at den tilbyder gratis og uforpligtende rådgivning.

Tjenesterne inkluderer:

  • Indhentning af 3 gratis og uforpligtende tilbud fra håndværkere.
  • Personlig rådgivning og vejledning fra deres serviceafdeling.
  • Mulighed for at få en entreprisegaranti, som dækker fejl og mangler i arbejdet.

Deres mål er at gøre det lettere for forbrugere at vælge den bedste håndværker til deres projekt uden at betale for meget.

Hvorfor indhente 3 byggetilbud?

Spar tid og penge med 3 Byggetilbud

Med 3 Byggetilbud kan du nemt og hurtigt få 3 gratis tilbud fra håndværkere i hele landet. Du behøver ikke selv at kontakte og finde håndværkere – vores platform gør arbejdet for dig.

Hvordan fungerer det?

  1. Udfyld formularen: Beskriv dit byggeprojekt i vores online formular.
  2. Modtag opkald: Deres service kontakter dig for at gennemgå projektet.
  3. Modtag tilbud: Du får op til 3 tilbud fra kvalificerede håndværkere.
  4. Vælg det bedste: Sammenlign tilbuddene og vælg den håndværker, der passer dig bedst.

Fordele ved 3 Byggetilbud

  • Gratis og uforpligtende: Deres service er helt gratis. Du betaler ikke for at få tilbud eller for at indsende din opgave.
  • Kvalificerede håndværkere: De samarbejder med over 1200 håndværkere i 650 byer, hvilket giver dig mange valgmuligheder.
  • Sammenlign priser: Ved at indhente flere tilbud kan du nemt sammenligne priser og finde den bedste løsning.

Vigtigheden af at vælge den rette håndværker

Når du står overfor et byggeprojekt eller en håndværksopgave, er valget af den rigtige håndværker en essentiel beslutning, der kan påvirke resultatet markant. Uanset om det drejer sig om en omfattende renovering eller en mindre reparation, kan det være udfordrende at finde den rigtige person til jobbet.

Konkurrence og udbud er nøgleprincipper, der spiller en vigtig rolle i at sikre både pris og kvalitet i byggeprojekter. At indhente flere tilbud på håndværksopgaver kan være en effektiv måde at udnytte disse principper på. Lad os se nærmere på fordelene ved at indhente tre tilbud.

Håndværkeropgaver spænder over en bred vifte af typer og omfang. Fra store renoveringsprojekter, der ændrer husets facade, til specialiserede opgaver som anlæg af en have med en erfaren anlægsgartner, kan håndværkere tilbyde ekspertise til mange forskellige typer af arbejde.

Træf en informeret beslutning og få 3 byggetilbud

At indhente tre tilbud er ikke kun en metode til at opnå økonomiske besparelser, men også en måde at træffe en informeret beslutning. Det giver dig mulighed for at overveje forskellige faktorer som pris, kvalitet og ekspertise, hvilket kan have stor betydning for det endelige resultat af dit projekt.

Så næste gang du står overfor en håndværksopgave, overvej at bruge lidt ekstra tid på at indhente flere tilbud. Denne lille ekstra indsats kan gøre en stor forskel både økonomisk og i forhold til kvaliteten af det udførte arbejde.

Eksempler på håndværksopgaver og hvordan man indhenter priser

Når du skal have udført en håndværksopgave, kan det være svært at navigere i, hvordan du skal indhente priser. Her er nogle konkrete eksempler på forskellige typer opgaver og hvordan du effektivt kan indhente tilbud på dem.

VVS-arbejde

Eksempler på opgaver:

  • Installation af et nyt badeværelse
  • Udskiftning af gamle rør og fittings
  • Reparation af lækager og tætning af vandrør

Hvordan du indhenter tilbud: Når du skal have udført VVS-arbejde, er det vigtigt at beskrive opgaven i detaljer. Lav en liste over de specifikke opgaver, du ønsker udført, og inkluder eventuelle særlige krav eller ønskemål. For eksempel, hvis du vil have et nyt badeværelse installeret, bør du give en detaljeret beskrivelse af badeværelsets størrelse, de ønskede armaturer og eventuelle ekstra funktioner. Anmod om tilbud fra flere VVS-firmaer og sørg for at sammenligne ikke kun priserne, men også hvilke materialer og garantier der er inkluderet.

Nyt tag på huset

Eksempler på opgaver:

Hvordan du indhenter tilbud: Når det gælder tagarbejde, bør du beskrive tagets nuværende tilstand, de ønskede materialer (f.eks. tegl, metal, eller skifer) og eventuelle specifikke krav til isolering eller ventilation. Det er også en god idé at få en inspektion af det eksisterende tag for at vurdere eventuelle skjulte skader. Anmod om detaljerede tilbud, der inkluderer omkostninger til materialer, arbejdskraft og eventuelle ekstra omkostninger som afskaffelse af det gamle tag.

El arbejde

Eksempler på opgaver:

  • Installation af nye stikkontakter og lysarmaturer

  • Opgradering af elektrisk tavle og ledningsnet
  • Reparation af elektriske fejl

Hvordan du indhenter tilbud: For elektrisk arbejde bør du specificere de ændringer eller opgraderinger, du ønsker, og beskriv eventuelle problemer, du oplever med det eksisterende elektriske system. Inkluder også eventuelle sikkerhedskrav og standarder, der skal overholdes. Anmod om detaljerede tilbud, der dækker både materialer og arbejdskraft, og sørg for, at arbejdet overholder gældende sikkerhedsregler og -standarder.

Malerarbejde

Eksempler på opgaver:

  • Maling af indvendige vægge og lofter
  • Facademaling af bygninger
  • Strømpe- og tapetseringsarbejde

Hvordan du indhenter tilbud: For malerarbejde skal du beskrive de områder, der skal males, herunder overfladens størrelse og tilstand. Hvis der er behov for forberedelsesarbejde som spartling eller grundmaling, skal dette også specificeres. Det er nyttigt at få en vurdering af antallet af kvadratmeter og eventuelle farve- eller finishkrav. Anmod om tilbud, der inkluderer en detaljeret opdeling af omkostningerne, så du kan sammenligne priserne på malerarbejde, materialer og forberedelse.

Hvad siger kunderne om 3 byggetilbud.dk?

Sådan udvælger de firmaerne til din opgave

Når du skal i gang med et bygge- eller renoveringsprojekt, er vores mål at finde de mest kvalificerede håndværkere til din opgave. Deres erfarne kundeserviceteam arbejder med et avanceret opgavesystem for at udvælge de bedste firmaer til netop dit projekt. De vurderer håndværkerne ud fra flere kriterier, herunder:

  • Brancher og autorisationer: De undersøger, hvilke typer opgaver firmaerne er specialiserede i, samt deres relevante autorisationer og certifikater.
  • Servicescore: De ser på firmaernes servicescore, som baseres på kundernes tilfredshed og responstid.
  • Geografisk dækning: De tjekker, hvilke områder firmaet opererer i, for at sikre, at de kan servicere din lokation.
  • Kapacitet og tidsramme: De vurderer, om firmaet har tilstrækkelig kapacitet til at påtage sig opgaven inden for den ønskede tidsramme.

Før de sender din opgave videre til håndværkerne, kontakter de dem altid for at drøfte din specifikke opgave. Dette sikrer, at de er i stand til at håndtere projektet og er klar til at hjælpe dig på bedst mulige måde.

Ofte stillede spørgsmål med 3 byggetilbud

Hvem er 3byggetilbud.dk?

3byggetilbud.dk er en dansk online platform, der fungerer som formidler mellem kunder og håndværkere. Platformen gør det muligt for private og erhvervslivet at få tilbud fra flere forskellige håndværkere og entreprenører ved at indsamle og sammenligne tilbud på bygge- og renoveringsprojekter.

Hvordan går du enterprisegaranti på din opgave?

Når du bruger 3byggetilbud.dk til at indhente tilbud på din opgave, tilbyder vi en ekstra service i form af en gratis entreprisegaranti. Denne garanti dækker eventuelle fejl og mangler op til 35.000 kroner for private opgaver og op til 100.000 kroner for opgaver fra foreninger og erhvervslivet.

Sådan får du entreprisegarantien:

  1. Upload dit tilbud: Efter at have valgt en håndværker, skal du uploade det tilbud, du har modtaget fra dem, til vores platform.
  2. Indsend før arbejdet starter: For at sikre, at du er dækket af garantien, skal tilbuddet uploades nogle dage før arbejdet påbegyndes.
  3. Garantiudstedelse: Vi gennemgår dit tilbud og udsteder entreprisegarantien inden for 12 timer.

Denne garanti er designet til at give dig ekstra sikkerhed og tryghed, når du vælger en håndværker via 3byggetilbud.dk.

Får du tilbud fra håndværkerne med det samme?

 Når du indsender en opgave via 3byggetilbud.dk, er det håndværkerne, der leverer tilbudene til dig. Først skal du være i dialog med håndværkerne, så de kan udarbejde deres tilbud baseret på din opgavebeskrivelse.

Processen for at modtage tilbud:

  1. Indsend din opgave: Når du har oprettet og sendt din opgave gennem 3byggetilbud.dk, kontakter vores serviceafdeling dig kort via telefon.

  2. Udvælgelse af håndværkere: Efter telefonsamtalen udvælger vi op til tre håndværkere, der er kvalificerede til at håndtere din opgave.

  3. Tilbudsafgivelse: Håndværkerne vil herefter kontakte dig direkte for at aftale detaljerne om tilbudsgivningen.

Tidframe for tilbud:

  • Besøg: I nogle tilfælde skal håndværkerne besøge din adresse for at få et præcist overblik over opgavens omfang og drøfte løsningen med dig, før de kan give et konkret tilbud.
  • Telefonoverslag: I andre tilfælde kan håndværkerne give dig et overslag over telefonen, afhængigt af opgavens art og kompleksitet.

På den måde får du præcise og relevante tilbud fra håndværkere, der er udvalgt til at matche din specifikke opgave.

Find den rette håndværker effektivt og hurtigt

Når du står over for en bygge- eller renoveringsopgave, kan det være en udfordring at finde den rette håndværker. 

3byggetilbud.dk tilbyder en effektiv løsning ved at give dig adgang til et omfattende netværk af kvalificerede håndværkere med forskellige specialer. Ved at indsende din opgave kan du hurtigt modtage skræddersyede tilbud fra op til tre relevante håndværkere, hvilket sparer dig tid og sikrer, at du får de bedste tilbud.

Platformen gør det nemt at sammenligne priser og kvalitet, så du kan vælge det bedste tilbud baseret på både omkostninger og faglig kvalitet. Desuden tilbyder de en gratis entreprisegaranti, der dækker fejl og mangler, hvilket giver dig ekstra tryghed. 

Den brugervenlige platform sikrer, at du får de rette håndværkere til dit projekt, og vurderinger af håndværkerne baseret på deres tidligere arbejde og kundetilfredshed hjælper med at sikre høj kvalitet.

Klik på en stjerne for at bedømme artiklen

Gennemsnitlig bedømmelse / 5. Antal stemmer

Ingen har bedømt denne artikel. Skal du være den første?